Other happy stuff

DIY | kleur je interieur

Deze DIY heb ik al een tijd geleden gedaan, maar met de herfst op komst en dus genoeg tijd en zin om creatief bezig te zijn deel ik ‘m gewoon nog een keer! Ik kijk graag op Pinterest voor interieurinspiratie, en misschien kun je je nog herinneren dat ik  allerlei leuke ge-spraypainte accesoires tegenkwam. Dat kan ik ook, dacht ik. Bij de Action kocht ik deze spuitbus met rode verf voor € 2,09. Geen geld!

IMG_0084

Nu eens kijken wat ik zou gaan spuiten… ik besloot een paar saaie witte potjes, groene theedoekrekjes en 2 sapflessen van Albert Heijn onder handen te gaan nemen. Eerst moest alles vetvrij gemaakt worden. Ik had geen ammonia of iets dergelijks in huis, dus heb alles gewoon goed afgewassen met heet water en afwasmiddel.

IMG_0083

Na het schoonmaken ging ik naar buiten, en na een stuk plastic te hebben neergelegd kon ik beginnen! Het is handig om het plastic goed vast te leggen (dat had ik niet gedaan) want anders waait het tegen de nog natte spullen aan… Nog een tip: trek plastic of rubber handschoenen aan tenzij je helemaal onder de verf wilt komen te zitten.

IMG_0085

Hoe makkelijk het ook lijkt, eigenlijk viel het me nog best tegen 🙂 ik spoot te veel verf in één keer, waardoor de verf ging uitlopen over de gladde oppervlakte. Het is dus beter om geduld te hebben, en 2 x een dun laagje te sprayen met een tussenpauze van een half uur. De groene rekjes zijn helaas niet gelukt: de verf dekte er totaal niet op, en het werd een soort roodbruin. Maar de potten en flessen zijn uiteindelijk best leuk geworden, en toen ik ze neerzette en ik zag hoe leuk het eruit zag gaf het me een voldaan gevoel. Dit was dus de eerste, maar zeker niet de laatste keer dat ik ‘creatief’ bezig ga zijn!

IMG_0099

Volg me op Pinterest en Facebook voor meer leuks op creatief gebied

Advertenties

5 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s