Other happy stuff

Black & white trend

Het is weekend! Tijd om te gaan stappen, mèt een spectaculaire outfit. Deze week keek ik eens naar de Black & White trend voor inspiratie. Ik draag altijd al veel zwart, en ach, wit kan er ook wel bij. Ik ontarm deze look dus met beide armen 🙂 Stoere tops en broeken met prints en letters of een streepje combineer je met vrouwelijke pumps of juist weer met stoere boots. Een toffe tas erbij en klaar ben je. Colourblocken, maar dan met zwart en wit. Wat vinden jullie van deze looks? Ik creërde ze op Polyvore.

Ik ben vooral fan van de tas Zara, de halfopen boots van Madison Harding en het lightning shirt van Wildfox. De gestreepte broek en het soldier shirt zijn van Topshop, en de gestreepte jurk van Mango. De zwart witte pumps zijn van Zara. Ik ga mijn kast eens uitspitten om te zien wat ik nog heb liggen voor deze look!

Black & white by SheelaghMairi

Je kunt deze look ook vinden op mijn Pinterest en op Facebook!

Advertenties

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s