Other happy stuff

Nagellaknieuws

Nagellak en James Bond. Twee van mijn favoriete dingen, zo schreef ik al eerder. Ik was dan ook erg blij met de OPI James Bond Collectie. Ik draag de kleuren nog vaak! Nu las ik van de week dat er, om het 50-jarig bestaan van James Bond te vieren, nu ook een Bond Girl collectie komt. En het zijn niet zomaar nagellakjes: allemaal hebben ze de zogenaamde ‘liquid sand formule’. Dat ziet er ongeveer zo uit.

liquid sand

Cool toch? Toen ik het goede nieuws over deze limited edition collectie aan een vriendinnetje vertelde zei ze: ik geef geen geld uit aan onzinnige dingen. One way to look at it. Maar ik ga zeker naar de winkel in mei, want ik word hier blij van! Al is het maar om een nagellak in mijn collectie te hebben met de briljante naam Pussy Galore. Dat is meteen ook mijn favoriete kleur uit de collectie, samen met Honey Ryder en Solitaire. Jammer dat de collectie net na mijn verjaardag op 10 april uitkomt… Wat is jouw favoriete kleur?

OPI-Bond-Girls-Collection-Promo

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s