Other happy stuff

Interieurwinactie: BsaB Recovered Glass Candle

Eerder vertelde ik je al dat kaarsen een belangrijk deel vormen van mijn interieur. De kaarsen van BsaB geven niet alleen sfeer, ze zijn ook nog eens duurzaam geproduceerd, ruiken heerlijk èn zien er mooi uit. Goed nieuws: naast hun winkel op het Oudkerkhof in Utrecht hebben ze nu ook een vestiging in Rotterdam.

Ik vind het af en toe heerlijk om mezelf thuis een soort mini spa-treatment te geven: voetenbadje, beetje scrubben, en een uitgebreide pedicure en manicure. Om die heerlijke frisse geur te krijgen die je ook hebt in een echte spa of wellnesscentrum is de geur Silence echt heerlijk. De geur is opgebouwd uit essentiële oliën van lavendel, salie, geranium en eucalyptus. Zodra je de kaars aansteekt krijg je dat heerlijke ontspannen spa-gevoel!

De houder is gemaakt van wit gerecycled glas. Het glas is mat en verspreid een warm licht. Thaise locals zamelen glazen flessen in, en met de machine van BsaB kunnen ze deze flessen zelf bewerken om er kaarsenhouders van te maken. Zo kunnen ze meer verdienen dan wanneer ze alleen flessen verzamelen. Een duurzaam en maatschappelijk verantwoord product dus! Door de sojawas brandt de kaars een stuk langer dan een normale kaars, ook mooi meegenomen. Ik had zelf eerder kaarsen en oil diffusers van BsaB met de geuren van vijg, frangipani en lemongrass, allemaal heerlijk, maar dit is toch wel mijn favoriete geur tot nu toe.

De vorige winnaar was Jorinde, die aangaf erg blij te zijn met de frisse lemongrassgeur in haar badkamer. Wil je deze kaars ter waarde van € 14,90 winnen? Laat dan in de comments achter waarom je juist deze kaars wil winnen, en wie weet ben je de gelukkige! Meedoen kan tot vrijdag 12 april. De winnaar maak ik die dag bekend op mijn Facebookpagina. Bekijk BsaB ook eens op Facebook!

-advertorial

Advertenties

5 antwoorden »

  1. Hebben 😉 Na alle kou ben ik er wel aan toe om in de lente-mood te komen! De geuren lavendel, salie, geranium en eucalyptus doen me denken aan de vakanties naar Frankrijk van vroeger en ik waan me graag in deze herinneringen. Tevens kan ik wel wat ontspanning gebruiken om energie op te doen voor de laatste loodjes in werk en studie voor de zomervakantie! Zo, dat was mijn betoogje.

  2. Ik wil de kaars heel graag winnen! Ik doe al mee aan de 21 day meditation challenge, heb al yoga gedaan bij jorinde, deze kaars gaat het zen-worden helemaal afmaken!

  3. Ik zou deze kaars heel graag willen winnen omdat salie m’n lievelings is. Na de spannende eerste week op m’n nieuwe job kan ik ook wel wat zen gebruiken. Maar in A’dam is helaas geen BSAB winkel. Dus winnen is eigenlijk m’n enige optie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s