Fashion & zo

Spring is in the air: part II

 
 
Nog één nachtje slapen en ik ben jarig! En helaas, het lijkt erop alsof de lente me weer in de steek heeft gelaten. Jammer, maar niet het einde van de wereld. Ik doe morgen gewoon lekker mijn regenlaarzen aan.
Deze outfit-inspiratie maakte ik op Polyvore voor het echte lentegevoel. De jurk van Hervé Léger heeft de flair en de kleur om niet alleen de lente, maar elk seizoen stralend te maken, wat voor weer het ook is. Is het dan wat minder, dan trek je gewoon de te gekke parka van Topshop aan. Met de gele Birkin Bag schijnt de zon altijd dus kun je de zonnebril van Stella McCartney permanent op je neus hebben staan. Ik ben verliefd op de pumps van United Nude (in het mintgroen zijn ze ook geweldig).
De OPI Bond Girl collectie met liquid sand mocht natuurlijk ook niet ontbreken in deze lenteset. Want it!
De Havaianas, zonnehoedje, spijkervest van Forever 21 en shorts zijn eigenlijk meer voor het echte zomerweer, maar sorry, ik liet me een beetje meeslepen door al die vrolijke spring & summerwear…
 
Wat is jouw favoriete item?
 
Spring is in the air
 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s