Other happy stuff

Spring is in the air!

Het heeft even geduurd, maar het lijkt er op alsof de lente dan toch eindelijk is gearriveerd. De dagen zijn langer, de zon schijnt, de krokussen bloeien en het is opgehouden met sneeuwen. Weer om naar buiten te gaan, een terrasje te pakken, een ijsje te halen en door het park te wandelen. Of een grote voorjaarsschoonmaak houden, zoals ik gisteren deed. Ramen lappen, de bankhoezen in de was, stofzuigen, dweilen… Het werd ook wel tijd voor de zon! Van al die wind, kou en sneeuw wordt volgens mij niemand blij. De enige die nog niet in de lente gelooft is kat Jerry. Die blijft lekker onder zijn deken op de bank liggen.

10 april ben ik jarig, en dan is het altijd mooi weer voor mijn gevoel. Heel vaak heb ik mijn verjaardag op een terras in de zon met een wijntje en blote benen kunnen doorbrengen. Het lijkt er vooralsnog niet op dat dat ook dit jaar gaat lukken, maar ik hou hoop. En zoniet: dan is het toch nog mijn feestje. Ik word tenslotte maar één keer 29. Zucht.

PS Heb je al meegedaan met de winactie van BsaB voor een frisse lentegeur in huis? Meedoen kan tot vrijdag!

Advertenties

Categorieën:Other happy stuff

Getagd als:, , ,

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s