Utrecht

Weer een jaar erbij…

Ik schreef het vorige week al: op 10 april ben ik jarig. Vorige week werd ik dus een jaartje ouder, en nu ben ik 29. De grote 30 komt steeds dichterbij! Sommige mensen vinden het vreselijk om jarig te zijn en vieren nooit hun verjaardag, omdat het ze alleen maar herinnert aan het feit dat ze weer een jaar ouder zijn. Ik kan er niet zo mee zitten en vind mijn verjaardag altijd één van de hoogtepunten van mijn jaar 🙂

’s Ochtends werd ik heerlijk verwend met een versierd huis, ontbijtje op bed en een heerlijk luchtje van Jan: Oh Lola van Marc Jacobs. Zelfs kat Jerry had een strik om ter ere van mijn verjaardag! Op mijn verjaardag ga ik meestal uit eten met mijn ouders en hun beste vrienden, die hun trouwdag vieren op mijn verjaardag. En met Jan natuurlijk. Dit jaar deden we dan bij the Colour Kitchen, bij ons in de buurt in Zuilen. Gezellig, en heerlijk gegeten. Het concept is ook leuk: het is te vergelijken met 15 van Jamie Oliver. Zoals ze het zelf zeggen op de website helpen ze mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt en bieden ze de kans in het restaurant te werken. Een aanrader!

Verder gaf ik vrijdag een feestje voor mijn vrienden bij mij thuis. Eerst was ik nog even naar de kapper geweest voor een nieuwe look. Ik ging naar the Graduates op de Voorstraat en ik ben erg tevreden met het resultaat. In plaats van de vraag ‘wat wil je dat ik ermee doe’ die je bij de meeste kappers te horen krijgt, adviseren ze je hier echt over wat er past bij jouw haar. Wederom een aanrader! ’s Avonds barstte het feest los, en naast dat het supergezellig was ben ik enorm verwend met leuke cadeaus. Hoogtepunten: een shirtje bedrukt met een quote uit Mean Girls (BOO! You whore), nagellak, handcrème van mijn favoriete merk Soap & Glory (helaas alleen in de UK te koop), een iPhonecase in de vorm van een oor, yogalessen, sieraden, H&M bonnen, een yoga-DVD, kleding… Bedankt iedereen voor de gezelligheid en de leuke cadeaus! Ik kan nu al niet wachten op mijn 30e!

Advertenties

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s