Food & Body

Nieuwe Utrechtse hotspot: Meneer Smakers

Zoals je misschien weet verhuisde ik vorig jaar vanuit het centrum van Utrecht naar iets verder de stad uit. Dat heeft zo z’n voordelen maar ook z’n nadelen… Nadeel is dat ik iets verder moet fietsen, en hier in de buurt ook winkels heb, waardoor ik minder in de stad kom en dus minder snel op de hoogte ben van nieuwe winkels, restaurants en café’s. Dus… ik ben er misschien wat laat bij, want meneer Smakers op de Nobelstraat bestaat inmiddels al een half jaar, maar ik wilde de tip toch nog even delen!

Meneer Smakers is een burgerbar. Dit concept is nog niet echt algemeen bekend in ons land, maar doet een beetje denken aan een Amerikaanse diner, waar je dus alleen burgers kunt eten. Met lekkere handgesneden frietjes en een biertje, wijntje of frisdrank erbij. Ik nam er de ome Henni: een burger van 100% rund, gebakken champignons, gegrilde paprika, gebakken rode ui, uitgebakken bacon, oude Utrechtse kaas. Er is voor ieder wat wils: burgers met kip, rund, zalm en geitenkaas. De zaak ziet er gezellig en hip uit, het personeel is vriendelijk en gekleed in gebleektje jeansshirts (leuk!). De burgers zijn naast lekker ook goed te betalen: vanaf € 6,50. Ook leuk: via hun Facebookpagina hadden ze laatst een actie waarbij je je eigen burger kon aandragen. De beste staat nu op het menu.

Ik kan nu al niet wachten om er weer te gaan eten!

Categorieën:Food & Body, Utrecht

Getagd als:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s