Fashion & zo

DIY met Anne

Sinds ik zelf blog ben ik ook veel actiever in het lezen van andere blogs. Ter inspiratie, maar ook gewoon omdat het leuk is! Ik weet eigenlijk niet meer hoe ik met Anne van Vierentwintig Lentes in contact kwam, maar feit is dat we regelmatig op elkaars blogs kijken. Anne woont in Amsterdam maar staat op het punt naar Berlijn te verhuizen. Hoe cool!

Wat ik aan haar blog erg leuk vind is dat elke dag een vast thema heeft. Op DIY Dinsdag post ze iedere week een DIY, en op Turning Point Thursday laat ze steeds iemand aan het woord die een grote verandering heeft doorgemaakt. Met Annes toestemming publiceer ik vandaag een DIY van haar die ik erg cool vond, maar waarvan ik nog niet helemaal zeker weet of ik het zelf wel zou kunnen!

Chained top – Benodigdheden

benodigdheden

– Naald en garen
– Een halve meter dikke ketting, en een meter dunne ketting
– Een rondbektang
– Een kniptang
– Buigbare ringetjes
– Een blanco top
 
 
How to
how tochain
 
1. Bevestig de dikke ketting langs de hals van het shirt. Doe dat met naald en garen, en precies op de naad van het boord en het shirt.
2. Knip vervolgens 7 slierten van de dunne ketting in aflopende lengte. Je hebt dan 1 langste sliert, en 2×3 kortere slierten.
3. Haal een ringetje door het uiteinde van elke sliert.
4. Bevestig de ringetjes nu om de dikke ketting heen met je rondbektang. Zorg dat het ringetje ongeveer geheel dubbel zit, zodat deze niet snel los kan gaan.
 
 
Tadaaa!
close-up
 
 
tadaachain
 
 
Ik vind het echt superleuk geworden.  Anne draagt de top hier met een vestje, ik denk dat het ook heel leuk zou zijn met een spijkerjack of blazer. Meer van Anne lezen? Neem een kijkje op haar blog!

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s