Fashion & zo

Outfit: Snakeskin

Panter en tijgerprintjes raken volgens mij nooit uit de mode. Altijd zijn ze wel in een bepaalde vorm terug te vinden. Het ene seizoen subtieler dan het andere: in de voering van jasjes of tassen bijvoorbeeld. Op het moment zijn ze weer overal te vinden: aan de buitenkant van jassen, op blouses en zelfs op jeans. I love it! Een ander reptiel dat dit seizoen weer zijn comeback maakt: de slang. Zelf vond ik deze blouse bij H&M en was meteen verkocht. Ik kreeg ‘m voor mijn verjaardag van mijn vriendinnen. Ik draag ‘m vandaag met een jasje, ook van H&M, een skinny jeans van Only en sandalen van United Nude.  De tas is van La Palmerie. Die heb ik al jaren en ik vind ‘m eigenlijk alleen maar mooier worden.

Wat vind jij van mijn look?

DSC_0173

DSC_0192

DSC_0253

DSC_0091

Vind me op Facebook!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s