Other happy stuff

Koninginnedag 2013

Wat doe jij aan met de laatste Koninginnedag ooit? Ga je voor de jurk die Monique Collignon speciaal ontwierp? Of voor de limited edition Queen B-trui? Inmiddels heb ik de jurk bewonderd bij de ICI Paris XL, en hij viel me wat tegen. De v-hals is echt veel te hoog, en de stof was ook wat vaal. Je kunt natuurlijk gaan voor een t-shirt met Bea’s beeltenis van de HEMA, of je Bavariajurk van vorig jaar. Wil je voor iets chiquers of hippers gaan? Check dan deze items!
Koninginnedag 2013
 De oranje stiletto’s van AlexanderMcQueen geven een cool oranje accent aan iedere outfit, en met de oranje struisvogelleren Hermès Birkin aan je arm ben je nog chiquer dan Bea zelf! Ga je voor chique: kies dan een japon zoals deze van Halston Heritage. Je kunt ook gaan voor iets meer casual in de vorm van de korte jurk van Alexander McQueen. Of je gaat voor echt casual en niet voor oranje, maar voor rood wit blauw met shorts en een gestreepte top. Uiteraard wel met oranje wedgesneakers. Of met koninklijke instappers van French Sole. Maak het geheel af met oranje nagellak, sieraden en een zonnebril en je bent ready to go!

3 antwoorden »

  1. Leuke collage! Veel van die oranjeproducten die zo snel op de markt zijn gebracht vind ik niet mooi. Deze daarentegen ❤ jeej. Zelf ga ik niet voor een oranje outfit dit jaar, alhoewel ik misschien mijn nieuwe bijna-oranje hoedje nog wel op wil zetten 😉

  2. Eens, al zag ik bij de HEMA nog wel een oké shirt met Bea erop, mooi is het natuurlijk niet. Ik laat mijn outfit nog even van het weer afhangen… Heb iig rood wit blauw oranje nagellak op de planning staan 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s