Other happy stuff

Kleur je interieur met HEMA

Ik ben een groot fan van de HEMA, ik zei het al eerder. De nagellak is geweldig, de wijnen lekker, en voor goede kledingbasics kun je er ook prima terecht. Maar ook op het gebied van interieur blijft de HEMA verrassen. In hun laatste folder zag ik deze kleurrijke beelden. Zelf heb ik behalve de groene WC geen gekleurde delen in mijn huis maar ik vind dit er te gek uitzien! Ik krijg meteen inspiratie om te gaan verven! Zin om een deel van je huis in dezelfde kleur te maken? Check dan ook even mijn DIY 🙂

blauw

geel

rood

De foto’s komen van de HEMA Pinterestpagina, de spullen zijn te koop bij HEMA. Volg je mij al op Pinterest?

Categorieën:Other happy stuff

Getagd als:, , , , , , ,

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s