Other happy stuff

Beauty favourites: Eyeshadow Absolute Nude palette & Lip colour enhancer van Catrice

Op het gebied van oogschaduw ben ik redelijk behoudend. Ik heb een palet van Urban Decay, de Deluxe Shadow Box, waar ik al jaren mee doe, en ernaast een auberginekleurige van Mac, en dat is het enige dat ik gebruikte. Het palet van Urban Decay kocht ik ooit in New York, en vreemd genoeg spraken toen vooral de knalkleuren me aan 🙂 De laatste tijd gebruikte ik alleen de onderste kleuren, die zijn inmiddels bijna op. Toe aan een nieuwe oogschaduw dus.

Urban Decay

Ik was dus op zoek naar wat rustigere kleuren en kwam dit nude palet van Catrice tegen. Ik ben fan! Ik gebruik het tegenwoordig iedere dag. De oogschaduw blijft perfect zitten, en gaat niet tussen je rimpeltjes ‘plakken’ zoals bij sommige andere oogschaduws wel eens gebeurt. Voor slechts € 5,95 is ‘ie voor jou bij Kruidvat. En als je er toch bent, neem dan ook meteen de Lip Colour Intensifier (One shade fits all) mee! Deze lipstick reageert op de PH-waarde van je lippen en intensiveert de natuurlijke kleur. Ik probeerde het laatst met mijn vriendinnen, en het zag er echt bij iedereen mooi en natuurlijk uit. Ik kan beide producten dus van harte aanbevelen. Wat zijn jouw favoriete make-up artikelen?

nude palet

lipstick

Advertenties

3 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s