Other happy stuff

Mijn week in foto’s

Het is zaterdag. Weekend! Ik heb er weer zin in, al was de afgelopen week ook zeker niet slecht 🙂 Hierbij mijn week in foto’s. Enkele hoogtepunten: zelf macarons maken, de Koningswup, thuis yoga doen met de dvd die ik voor mijn verjaardag kreeg, en de tweede week van start to run met Evy die er al weer opzit… Ook leuk: gezond eten! Ik begin de dag de laatste tijd met veel fruit, havermout en superfoods zoals goji berries, chiazaden en granaatappel. Lekker en gezond!

Verder vierde ik vorige week met mijn jaarclub dat we tien jaar bestaan, we gingen uit eten en brachten een bezoekje aan een paar kroegen waar we vroeger vaak kwamen. Een supergezellige avond! Als echte Spidermanfan mocht de OPI limited edition nagellak eigenlijk niet aan mijn collectie ontbreken, zo vond Jan, en verraste me met deze set. Mijn favoriet: de roze My web or yours.

Op het gebied van boeken faalde ik de laatste tijd nogal, ik las bijna niet meer. Nu ben ik op aanraden van vriendinnetje Friederike in the Other Hand van Chris Cleave begonnen. Inmiddels heb ik het bijna uit, heftig maar zeker een aanrader! Ook werd er door bol.com een laat verjaardagscadeau bezorgd: het boek Closer van the Sartorialist. Genieten, een aanwinst voor op de koffietafel. Hoe was jouw week?

Happy weekend en tot volgende week!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s