Fashion & zo

FASHION | Jan Taminiau, koning van de couture

Eindelijk! We hebben sinds gisteren een nieuwe koning. Ik heb de abdicatie en de inhuldiging uiteraard gezien, en ik vond het allemaal geweldig. Ik ben niet heel erg koningsgezind, maar ik hou wel van een beetje traditie. Genieten dus met kippenvel en een klein traantje.

Wie natuurlijk vooral de show stal was onze nieuwe koningin Maxima, die daar een andere Nederlandse koning voor te danken had. De koning van de (Nederlandse) couture: de geweldige Jan Taminiau! Wat een prachtige, elegante, en vorstelijke geborduurde jurk maakte hij voor de inhuldiging. Ik was al fan, maar wat mij betreft heeft hij zich met deze jurk overtroffen door precies de juiste snaar te raken.

“Toen ik werd gevraagd om deze jurk te mogen ontwerpen voelde ik me vooral nederig. Voor mij is het een jongensdroom die uitkomt: het mogen kleden van de koningin van Nederland. Ik voel me trots dat ik als Nederlandse ontwerper een bijdrage mag leveren aan dit mooie moment.” aldus de couturier.

Wat vond jij van Maxima’s jurk(en)?

Jurk Maxima

Maxima

Foto: Facebookpagina’s  RTL Boulevard en Jan Taminiau

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s