Other happy stuff

INTERIEUR | Vintage meubels en woonaccessoires

Op zoek naar leuke vintage meubels of woonaccessoires? Plekken genoeg om te kijken… Zelf hou ik er van om op rommelmarkten rond te struinen, en breng ik regelmatig een bezoekje aan de lokale kringloopwinkel. Mijn nieuwste aanwinst is deze koffiemolen. Ik zocht er al langere tijd naar maar kon maar niet slagen. Op de vrijmarkt met Koninginnedag vond ik deze voor 5 euro, geen geld toch? En hij hangt super aan de muur in de keuken! We malen er iedere ochtend onze bonen mee voor een extra lekker bakkie 🙂

koffiemolen

Als je gericht zoekt, is Marktplaats ook een optie, maar daar staat ook wel weer veel oude troep op. Ik kwam laatste de site Woonhome.nl tegen. Dit is een online platform voor vintage en woonaccesoires. Naast vintage kun je er ook nieuwe spullen vinden. Een soort marktplaats gespecialiseerd in interieur. Ik zag er bijvoorbeeld dit te gekke dressoir.

dressoir

Deze bar vind ik ook helemaal te gek! Ik zou ‘m maar wat graag in huis willen hebben. De scheepskisten vind ik superleuk om te gebruiken als koffietafel of tv meubel. Zelf zoek ik nog een stoere lamp voor boven de eettafel. We zijn nog aan het kijken, maar wie weet komen de lampen hieronder in aanmerking.
bar

scheepskisten

ONBEWERKT

Meer interieurinspiratie opdoen? Kijk eens op Woonhome. Extra leuk omdat daar vanaf nu ook af en toe een gastblog van mij op verschijnt! Pinterest is voor mij ook altijd een goede bron van inspiratie. Heb jij nog leuke vintage interieurtips? Bekijk de rest van mijn posts over interieur hier!

Advertenties

9 antwoorden »

  1. Leuk leuk leuk! Ik heb nog een leuke vintage tip: Tatski&kar! Zijn twee super leuke meiden die in hun vrije tijd een heel knus winkeltje runnen in Amsterdam bij de Nieuwmarkt. Ze rijden regelmatig door nl, België en Duitsland om ‘nieuwe’ spulletjes in te slaan.
    Check maar op Facebook: Tatski & Kar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s