Fashion & zo

Trend report: All white

BootsWit was jarenlang een beetje een tacky kleur om te dragen. Een mooie witte blouse of een wit shirt kon altijd wel, maar daar hield het wel zo’n beetje op. Om maar met het ergste te beginnen: de witte legging! Toegegeven, ik heb me er zelf ook schuldig aan gemaakt… ik vond eigenlijk dat ik het best kon hebben met mijn slanke benen, maar een modeflater is het achteraf gezien zeker. Witte broeken, witte laarzen en pumps, witte jasjes… Het was allemaal uit den boze.

Deze lente en zomer is wit dé kleur (al mag je het eigenlijk geen kleur noemen natuurlijk). Ik zocht een aantal leuke witte items uit waarmee ik maar wat graag mijn met de vrijmarkt uitgedunde garderobe zou aanvullen…. De witte cowboylaarzen van Acne vind ik helemaal geweldig! Ze zijn even iets boven mijn budget, maar als je wel geld zat heb shop je ze hier op net-a-porter. Gelukkig doet H&M ook mee en zijn deze witte slingbacks een stuk beter te betalen!

slingbacks

Mijn favoriete blogger is Sabrina Meijer van aftrdark.com, en ze heeft nu haar eigen collectie bij Nelly.com. Deze blazer en witte blouse met donkere streep op de mouw maken beiden deel uit van de collectie. Prachtig!

Blazer

blouse

blazerafterdrk

blouseafterdrk

Wat vind jij van wit als modekleur?

Foto’s: net-a-porter, H&M en aftrdark

Advertenties

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s