Other happy stuff

New in: OPI Liquid Sand Honey Rider

OPI-Bond-Girls-nail-polish-Honey-Ryder

Hij stond al weken op mijn verlanglijstje: de kleur Honey Rider van OPI uit de Bond Girls collectie. Ik had nog geen liquid sand in mijn collectie, en ik ben fan! Het voelt een beetje schuurpapierachtig aan en ziet er ook zo uit eigenlijk. Het is erg makkelijk aan te brengen, en pluspunt: als het na een paar dagen een beetje gebladderd is doe je er gewoon nieuwe overheen. Er zijn dan geen slordige randjes te zien zoals bij de meeste normale lakjes. Met een beetje bijwerken kun je deze dus zo een week ophebben. Ideaal!

Ook een voordeel: de champagnekleurige lak vind ik eigenlijk overal wel bij passen… Ik heb dus een nieuwe favoriet!

OPI

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s