Fashion & zo

WANTED: Nike Air Safari Vintage

Even geleden weer dat ik een blog plaatste… Ik was druk met werken, winkelen en het regelen van een nieuwe baan 🙂 Per 1 augustus ga ik weer werken als recruiter, ik heb er erg veel zin in!

Maar nu even iets anders: ik ben al een tijdje op zoek naar gave gympen om mijn collectie aan te vullen, en heb vorige week eindelijk mijn sneakersoulmates gevonden: de Nike Air Safari Vintage. Ik viel vooral voor de lichte, maar de donkere variant is ook erg cool.

Nike

NikeAirSafariIk zie al helemaal voor me hoe ik ze kan combineren maar er is één groot probleem: het is een mannenmodel, dus ik kan ze nergens vinden kleiner dan maat 40! Grr. Heb ik weer. Ik blijf zoeken. Wat zijn jouw favoriete gympen? Mocht je weten waar ik ze in maat 38 kan vinden, dan hoor ik het graag!

Advertenties

3 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s