Utrecht

INTERIEUR | Pastoe, Utrechts Design

Pastoe2

Ik hou van Utrecht, èn ik hou van mooie designmeubelen. Ik hou dus al helemaal van het Utrechtse meubelmerk Pastoe. Het merk bestaat dit jaar 100 jaar en viert dat met een tentoonstelling in de Kunsthal in Rotterdam die tot en met 2 juni aanstaande te zien is. Je hebt nog een paar dagen!

Sinds de oprichting in 1913 is Pastoe uitgegroeid tot een internationaal erkend label. Het merk staat voor eenvoud, tijdloosheid, kwaliteit en ambacht. Pastoe heeft in de loop van de tijd een fraai gezelschap ontwerpers aan zich weten te binden. De tentoonstelling Like Pastoe toont de omvangrijke geschiedenis van het meubelmerk en geeft een overzicht van de unieke samenwerkingen tussen Pastoe en diverse architecten, kunstenaars en ontwerpers. De tentoonstelling is opgezet rondom de thema’s: ARCHIEVEN, OMGEVINGEN en VISIES. In ieder thema staat een ander aspect van de geschiedenis van het bedrijf centraal. Ik vond het een prachtige tentoonstelling en werd er eigenlijk vooral hebberig van 🙂 Ik heb mijn zinnen inmiddels gezet op een jaren ’50 dressoir of bureau van Pastoe.

Ben je te laat voor de tentoonstelling en wil je op zoek naar een Pastoe voor in je eigen interieur? Breng een bezoekje aan de showroom in de Toonkamer in Utrecht.

Pastoe3

Pastoe

Kijk eens op mijn Pinterest voor meer leuks op interieurgebied!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s