Other happy stuff

Black & white friday

Geen idee wat je aan moet? Sluit de week eens af met zwart/wit! Dan kun je na je werk zo door naar de vrijdagmiddagborrel. Ik proost met je mee vanaf Texel, waar ik een lang weekend met mijn schoonfamilie heen ga.

Ik schreef al eerder dat ik de black & white trend helemaal te gek vind. Ik heb stiekem best veel in de kast hangen om te combineren. Wat vind je van deze combi? De legging en top zijn van New Yorker, de sjaal van Weekday, de pumps van Manfield en de clutch van Primark. Happy Friday alvast!

IMG_0007

Advertenties

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s