Other happy stuff

30 dagen zonder nagellak

Nagellak is al jaren een verslaving van me. Iedere maand schaf ik wel een nieuw kleurtje aan, en mijn collectie is inmiddels behoorlijk omvangrijk. OPI, Sephora, HEMA, Catrice, Chanel, Etos, Kiko, SuperTrash… You name it, I’ve got it. Iedere vrijdagavond eet ik met mijn vriendinnen, en naast dat we dan natuurlijk lekker eten en een wijntje drinken lakken we ook vaak samen onze nagels. Iedereen heeft weer andere kleuren, dus een goede kans om iets nieuws te proberen! Je maakt mij ook altijd blij met nagellak als cadeau, iets wat velen gelukkig al ontdekt hebben.

Feit is helaas wel dat al die nagellak ontzettend slecht is voor je nagels. Eigenlijk moet je jezelf af en toe een paar nagellakloze dagen gunnen. Daar gaat het bij mij vaak mis, en nu ben ik toch echt te ver gegaan: mijn nagels brokkelen en scheuren bij de vleet. Na dagen zonder nagellak en iedere dag een kuurtje met Repair & Grow Stimulator van HEMA op mijn nagels ziet het er weer enigszins oké uit. Aanrader dus. Daarna nog lekker mijn handen insmeren met Hand Food van Soap & Glory, mijn favoriete handcrème, en mijn handen en nagels zijn weer blij. Het voelt bijna zo goed als wanneer ik ze net heb gelakt! Nog even volhouden…

Hand Food

5 antwoorden »

  1. o meid, je echt eens op prettypolish een nagellakje aanschaffen als je van de nagellakstaking af bent. Daar hebben ze heerlijke nagellak en verzorgingsproducten voor je handen, o.a.: Puppa en China glazen en meer exclusieve merken.
    ik maar geen grap
    Sjoerd

  2. Verschrikkelijk zonder nagellak. Ik heb het vaak voor ik werken ga (ik mag geen nagellak op mijn werk), dan haal ik het er heel gauw af en doe ik het de dag er na weer op. Ook dat is niet bijzonder goed voor je nagels… Ik zal die Repair en Grow onthouden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s