Fashion & zo

FASHION | Sporty Sheel

Twee weken geleden deed ik op mijn blog en Facebook en Twitter een oproepje. Ik had eindelijk mijn soulmates op sneakergebied gevonden, maar kon ze nergens vinden in mijn maat. Normaal is Google mijn vriend, maar zelfs na lang zoeken kon ik niet slagen. Heel frustrerend! Ik kreeg echt superveel tips binnen, bedankt nog daarvoor allemaal! Uiteindelijk kwam de verlossende tip van @crishake. Bij een winkel in Groningen, die thank God ook bezorgen, hadden ze ze nog. Het was nog een gokje, want 38,5 was de kleinste maat terwijl ik normaal ergens tussen de 37 en 38 zweef. Maar ze zaten als gegoten. Bedankt Cris!

Ik heb ze sinds ik ze in huis heb de hele tijd aan. I love them. Hier combineer ik ze met ik ze met mijn favoriete jeans van G-Star, een wit t-shirt van Vogue en een jasje met studs van Primark. Dat is de laatste tijd sowieso een combi die ik veel draag: jeans, een simpel shirt en een jasje. Leuk met gympen maar ook met sandalen of pumps. Het zwarte petje is een nieuwe vondst van me: ik was al tijden op zoek naar een simpele zwarte pet zonder opdruk en vond deze uiteindelijk bij de Zeeman toen ik daar sokken kocht.

Wat vind jij van mijn outfit? Hoe zou jij de sneakers combineren? Voor meer looks klik hier.

SheelaghMairi

SheelaghMairi

IMG_0041

Volg je me al op Facebook en Twitter?

3 antwoorden »

  1. wat een leuke sneakers! Goed te combineren met een spijkerbroek, maar volgens mij kunnen ze ook goed met een casual rokje? Leuk voor zomer en winter 🙂 Het petje staat je ook goed!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s