Other happy stuff

Just say yes

De eerste yes kwam ruim een jaar geleden toen mijn collega Laurien heel romantisch ten huwelijk werd gevraagd in New York. De tweede, derde en talloze meerdere ‘yessen’ toen zij en haar aanstaande Theo hun ceremoniemeesters vroegen, een locatie voor de bruiloft vonden, hun huwelijksreis boekten en een trouwpak, jurk en schoenen vonden.

Heel veel yessen na die eerste komen we bij mij en wat andere collega’s uit toen Laurien ons voor haar huwelijksfeest uitnodigde. Afgelopen vrijdag was het eindelijk zo ver. Een stralende bruid (in een prachtige prinsessenjurk) en bruidegom en een geweldig feest. En ook niet onbelangrijk: voor mij een reden om mijn awesome jurk van Maison Martin Margiela voor H&M tevoorschijn te toveren…

Dank Laurien en Theo voor een superavond!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s