Fashion & zo

Coming up: Amsterdam Fashion Week spring/summer

Amsterdam Fashion Week… afgelopen januari was ik er voor het eerst bij. Ik deed toen mee aan de Grazia Fashion Bloggerswedstrijd en woonde zelf enkele shows bij. Namens Volvo Nederland was ik bij de show van Claes Iversen. Eén van de grote hoogtepunten van de week.

Gisteren ontving ik een mailtje van Volvo of ik er tijdens de aankomende spring/summer editie van Amsterdam Fashion Weekweer bij wil zijn… En daar heb ik natuurlijk wel oren naar! 

Hieronder zie je mijn favorieten uit de autumn/winter show van Claes Iversen. Ik wacht met smart op de schoenencollectie, die via Blink vanaf het najaar in de winkel ligt. En op zaterdag 13 juli natuurlijk, want ik ben heel benieuwd naar zijn nieuwste collectie!

IVERSEN IVERSEN

IVERSEN

IVERSEN 

IVERSEN

IVERSEN

IVERSEN

Foto’s: Website Amsterdam Fashion Week door team Peter Stigter

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s