Reizen

Chilling in Crete

Twee dagen geleden kwam ik terug van een heerlijk weekje vakantie op Kreta. Inmiddels ben ik weer aan het werk en lijkt de vakantie al weer ver weg, maar wat was het heerlijk! Ontspannen en boekjes lezen aan het strand of bij het zwembad, lekker borrelen en heerlijk eten. Oh, en stiekem ook nog wat cultureels gedaan. Ik was altijd voorstander van 3 of 4 weken weg in de zomer, en dan meteen lekker ver, maar ik wil dit er wel inhouden, lekker een weekje weg tussendoor! En Griekenland (of Kreta) blijft dan zeker op mijn lijstje staan. Want zeg nou zelf, de stranden doen toch niet onder voor een strand in Thailand of Indonesië?! Nu nog een paar maandjes tot mijn volgende vakantie: met mijn vriendinnetjes naar Jordanië!

Volg je me al op Facebook en Pinterest?

Advertenties

4 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s