Fashion & zo

New in: sandalen

Vakantie is geweldig, dat is gewoon een feit. Naast heerlijk ontspannen en leuke dingen doen ben ik natuurlijk een sucker voor shoppen. Ik ga altijd helemaal los met souvenirs en op leuke marktjes. Kreta was geen uitzondering: ik kocht deze leren sandalen, die ook echt op Kreta gemaakt worden. Ik vind ze stoer, maar toch een stuk eleganter dan bijvoorbeeld mijn Birkenstocks. Al zal ik die altijd blijven dragen omdat ze zo goddelijk lopen. Nu maar wachten op die lekker zomerse dagen hier, zodat ik ze nog vaak kan dragen! Wat vind jij van mijn nieuwe sandalen? Ga je voor een model als dit of draag je gewoon je Birkie’s?

IMG_0221

IMG_0222

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s