Fashion & zo

Style crush: Iggy Azalea

Af en toe moet ik gewoon even bijkletsen met mijn vriendje Tom. Niet alleen omdat hij mijn lieve oud-huisgenoot is, dezelfde humor heeft als ik en gewoon erg gezellig is, al zijn dat natuurlijk te gekke dingen… Tom is een hippe homo met een geweldige fashionsense! Sommige dingen kom ik gewoon alleen maar via hem te weten, en als ik het dan eenmaal weet snap ik niet meer dat ik het ooit niet wist. Are you still following?

Ik was vorige week bij hem op bezoek en hij was helemaal lyrisch over Iggy Azalea. Hij liet haar clip van Work zien maar ik wist het zo net niet… Ik kende haar dus ook nog niet. Where was I? Een week en haar Glastonburyoptreden later ben ik om. Ik moest denk ik gewoon even wennen aan haar expliciete en opvallende performance. Wat een stoer wijf is Iggy. En wat een geweldige edgy stijl heeft ze!

Wat vind jij van de stijl van Iggy Azalea?

Foto’s: Pinterest. Volg me op Pinterest en Facebook voor meer stijlnieuws!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s