Utrecht

Festival de Beschaving

Afgelopen weekend was het perfect festivalweer. Ik bracht mijn zaterdag door op de Beschaving, een superleuk intiem festival op de Uithof (studiesentiment!) in de Botanische Tuinen in Utrecht. Een heerlijke plek voor een festival! Daarnaast klonken de hitjes goed,  de zon scheen vrolijk en het bier smaakte prima. Wat wil je nog meer?

Hoogtepuntjes: Alphabeat met het tophitje Fascination, de Jeugd van Tegenwoordig en Kensington. Ook erg leuk: Knalland (uit onze eigen prachtwijk Kanaleiland) en Mister and Mississipi. Minpunt: de main stage was overdekt! En er waren geen kranen bij de wc’s.

Volgend jaar staat de Beschaving zeker weer op mijn lijstje. Wat is jouw favoriete festival tot nu toe?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s