Other happy stuff

DIY in huis: ombré muur

Toen we verhuisden naar dit appartement besloten we de slaapkamer lekker simpel en koel te houden. Witte muren, lichtblauwe gordijnen en een paar zelfgemaakte ingelijste foto’s van blauwe luchten van Scheveningen tot Ecuador. Inmiddels wonen we hier een jaar en begint het bij mij te kriebelen om iets aan de slaapkamer te doen. Voor inspiratie kijk ik regelmatig op Pinterest, maar ook op DIYsites zoals PS I made this. Op die laatste site zag ik deze DIY, en ik ben helemaal fan. We zagen de ombrétrend dit seizoen al in kleding en kapsels, maar nu is ‘ie dus ook in huis te vinden!

Twee puntjes: ik weet niet of mijn vriend er blij mee zal zijn, èn of het ‘in het echt’ wel zo mooi zal worden…

ombre wall

Vind je dit leuk? Lees hier mijn andere posts over interieur en check mijn Pinboard Interior inspiration voor meer ombré in huis en andere leuke interieurdingen!

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s