Fashion & zo

AFW: my one fashion minute of fame

Gisteren was het eindelijk zo ver: Fashion Week Opening Night! Net als vorig seizoen is het me gelukt om een aantal van de shows die hoog op mijn lijstje stonden bij te mogen wonen. Awesome! De eerste show die op het programma stond was die van SIS by Spijkers en Spijkers.

IMG_3184

Ik haalde mijn kaart op bij de balie en… HÉ! Wat zie ik daar? Voor de oplettende lezer: ja, er staat echt rij 1! Hoe leuk en A-list ik mezelf ook vind… Let’s face it: ik ben geen beroemde blogger, Victoria Koblenko of Bastiaan van Schaik (gelukkig maar). Ik was voor de show begon dan ook een beetje bang dat iemand me nog weg zou sturen, maar dat gebeurde niet en toen besloot ik er maar van te genieten!  Front row was een geweldige ervaring. Foutje of niet: zittend naast modejournalist en fashionicoon Anyouk Tan en genietend van de show voelde ik me een half uurtje een celebrity.

IMG_3173

IMG_3120

SIS

Na de show praatte ik nog lang na onder het genot van scroppino’s en wijntjes met vriendinnetjes Dorienke (die vanwege het winnen van een wedstrijd met haar awesome glimlach voor Colgate tegenover me op rij 1 zat), haar zusje Marloes en Marcella die voor haar werk aanwezig was.

IMG_3169

Lees hier mijn verslag van de show. Bedankt Maison PR voor een onvergetelijke ervaring!

De foto’s zijn van mijzelf, behalve de scherpe frontrowfoto waar ik de andere kant op kijk, die is van Team Peter Stigter voor AFW.

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s