Reizen

INTERIEUR | Inspiratie uit 1001 nacht

Wat een hitte… Ik hou ervan! Tijd om lekker buiten te hangen met een wijntje en een karaf ijskoud water. Maar ook om mijn gedachten alvast af te laten dwalen naar mijn volgende vakantie. Ik schreef al eerder dat ik in oktober een tripje naar Jordanië op de planning heb staan met mijn vriendinnetjes. Ik heb er erg veel zin in! Ik droom nu al van één groot 1001 nachtsprookje. Voor je interieur is de Arabische stijl ook erg inspirerend. Gekleurde kussens en tapijten, mozaïek, lantaarns, belletjes, waterpijpen… Kijk je mee?

Foto’s  Pinterest. Bekijk mijn boards  voor  meer  wooninspiratie!

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s