Other happy stuff

OUTFIT | Jorinde

Vorige week was de laatste dag bij mijn oude werk. Ik ga de meeste van mijn collega’s ontzettend missen, maar heb erg veel zin in mijn nieuwe baan, waar ik aanstaande donderdag begin! Gelukkig hadden collega Jorinde en ik voor ik wegging nog tijd voor een fotosessie tijdens de lunch. Benieuwd of mijn nieuwe collega’s (vooral mannen) daar ook zin in hebben 😉

Ze draagt een legging van Rituals, die ze normaal vooral voor yoga gebruikt, een oversized shirt van H&M en schoenen van Billi Bi (zoals hier). Ik ga haar stijl en gezelligheid missen! Oh, en de yogalessen als we door een computerstoring niet kunnen werken 🙂

IMG_0223

IMG_0238

IMG_0227

IMG_0230

4 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s