Other happy stuff

INTERIEUR | Zomer in huis

Ik schreef het al eerder: I love summer! Ik vind het dan ook heerlijk om de zomer in huis te halen met verse bloemen. En ’s avonds als het weer een beetje afgekoeld is in onze inpandige serre genieten van een koud wijntje. Soms zijn er echter momenten dat je de zon even buiten de deur wilt houden. Nadeel van warme temperaturen: hoe heet het in je huis kan worden! Ook erg vervelend als je thuiswerkt zoals mijn vriend Jan… de ventilator maakt overuren en is nog nèt niet oververhit. Toen we hier kwamen wonen waren gordijnen niet echt de hoogste prioriteit. Inmiddels hebben we dankzij mijn schoonmoeder wel wat gordijnen hangen, maar echt veel warmte en licht houden die niet tegen. We moeten voor één kamer nog iets voor de ramen hebben. Ik wil geen grote gordijnen maar zat eerder aan een rolgordijn te denken. Anders gaat ons kleine poesje Jinx er maar in hangen! De rolgordijnen van VELUX® vielen me op omdat ze ook beschikbaar zijn in leuke kleurtjes en met printjes, maar ook gewoon in simpel wit. Like!

IMG_0247

Wat ook niemand leuk vindt aan de zomer: muggen! Ik probeer ze te weren door citronellakaarsen te branden, ook nog eens gezellig vind ik. Maar een echte oplossing is het toch niet, want ik word iedere nacht geprikt. Gek word ik ervan! Net als ik op zoek naar een handige oplossing voor voor de ramen?  De VELUX webshop heeft voor beide problemen handige oplossingen: o.a insectenhorren en verduisterende en warmtewerende rolgordijnen. Ben je energiebewust en wil je ook in de winter nog profiteren? Er zijn ook rolgordijnen en rolluiken die in de winter de warmte binnenhouden. Erg handig in combinatie met de dakramen van VELUX.

IMG_0248

Check hier mijn andere blogs over interieur!

3 antwoorden »

  1. Hoi, ik woon in een zolderappartementje met schuine ramen en ga meteen een kijkje nemen in de webshop. Lief katje hebben jullie trouwens lfs Janne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s