Utrecht

OUTFIT | cut-out boots en zomerjurkje

Utrecht heeft zoveel mooie plekken… één van die mooie stekjes met goed weer is de Weerdsingel. Op de trappen bij de sluizen kun je ’s avonds even bijkomen van een avondwandeling met een ijsje van Il Mulino, één van de beste ijssalons in de stad. Ook overdag is het er prima toeven, en vanwege de sluizen altijd wat te zien! Ik ging er chillen met vriendinnetje Cynthia, perfect moment om meteen wat foto’s te maken.

Ik draag een gebloemd zomerjurkje van Mink Pink, cut-out boots van Sacha (helaas blijven die van Balenciaga nog wat langer op mijn wish list…) en een spijkerjasje van WE Fashion. Wat vind jij van mijn look?

IMG_0135IMG_0166 IMG_0149IMG_0142IMG_0167IMG_0160

4 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s