Other happy stuff

OUTFIT | Cynthia in little black dress

Toen ik laatst naar de stad fietste kwam ik langs deze net opnieuw geschilderde muur, en ik moest meteen aan de nieuwe pumps van Cynthia denken vanwege de kleur 🙂 Dat vroeg om een fotoshoot! Ze draagt een jurkje van Mango, pumps van Manfield en een clutch van Monki. En ze straalt! Toch? Ik vind de foto’s erg geslaagd, misschien moet ik een toekomst als fotograaf overwegen… Wat vind jij van haar look?

IMG_0086IMG_0118IMG_0089IMG_0105IMG_0095IMG_0109IMG_0110IMG_0094

Advertenties

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s