Reizen

TRAVEL | Inspiratie: Zuid-Amerika

Alweer vier jaar geleden reisde ik met vriendinnetjes Marlies en Dinya voor een paar maanden door Zuid-Amerika. We bezochten Argentinië, Chili, Bolivia, Peru en Ecuador. Het was echt een te gekke reis waarin we veel mensen hebben ontmoet, sportief bezig zijn geweest, hebben gefeest, kennis hebben gemaakt met andere culturen en gewoon heel veel lol hebben gehad (ja, alle cliché’s zijn waar!). Als je erover denkt om die kant op te gaan: DOEN! Af en toe houden we een reünie-avondje met wat mensen met wie we daar waren, en vanavond is het zover. Vandaar dat ik mijn foto’s er weer eens bij pakte. Memories!

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s