Food & Body

FEESTJE | Tea Moments

Afgelopen weekend had ik een feestje van mijn lieve vriendinnetje Kirsten, die ik al sinds de basisschool ken, haar man Ron en hun schattige dochtertje Evi. Al mijn oude vriendinnetjes waren present, erg gezellig!  Zo vaak zien we elkaar niet meer allemaal samen! Zoals we gewend zijn van Kirsten en Ron was alles tip top geregeld qua hapjes en drankjes, genieten dus. Heerlijke hapjes en ’s avonds een barbecue met allemaal lekkere salades.

Extra leuk: ze hadden de meiden van de webshop Tea Moments uitgenodigd om het nog leuker en gezelliger te maken met een heerlijke selectie thee, ijsthee, chocolade en ander lekkers (scones met aardbei en munt, jummy). Een van de weinige keren dat ik op een feestje geen wijn, maar de hele avond thee heb gedronken. Mijn absolute favoriet was de smaak White champagne cassis, een melange van o.a. groene en witte thee, champagne extract, citroengras, bessen en rozenblad. Heerlijk! Aan het eind van de avond mocht je nog wat van je favoriete smaak thee mee naar huis nemen. Daar heb ik inmiddels thuis ook een heerlijke pot van gezet. Ik ga binnenkort zeker een bestelling plaatsen!

Categorieën:Food & Body

Getagd als:, , ,

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s