Reizen

INTERIEUR | Wereldkaart

Ik was al een tijdje op zoek naar iets om op te hangen boven het plankje in de keuken ( het ‘beuntje’ zoals mijn moeder en ik het noemen). Ik zat te denken aan een wereldkaart maar het leek me ook wel leuk om een soort prikbord of magneetbord op te hangen voor foto’s. Toen ik deze corkboard map tegenkwam op iCadeau.nl was ik dan ook meteen verkocht! Je plakt de verschillende delen op de muur, en met de meegeleverde punaises kun je er foto’s opprikken.  Ik ben er erg blij mee!

Op Peru zit mijn toegangsbewijs voor Macchu Picchu, in Azië hangt de foto die ik van Thaise monniken maakte, en in de buurt van Frankrijk prikte ik een foto van mij en vriendinnetje Marlies in Parijs toen we 15 waren.  Ik ben nog nooit op Groenland geweest, maar Texel komt helaas niet op de kaart voor 🙂 Ik weet ook dat de Tivoli gewoon in Utrecht staat en niet ergens in Afrika, maar dat vergeten we voor het gemak ook maar even. Ik vind het een superleuke decoratie!

Ben je ook een reisfan en nog op zoek naar iets voor aan de muur in bijvoorbeeld de keuken of studeerkamer? Shop ‘m hier! Hij zit in een mooie verpakking, dus ook leuk om cadeau te doen.

20130901-122020.jpg

Volg je me al op Instagram, Pinterest en Facebook?

disclaimer: deze blog bevat producten die ik gratis heb ontvangen om te proberen van iCadeau.nl

Advertenties

5 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s