Other happy stuff

FEESTJE | Into the great wide open

Ik keek er al weken naar uit, maar afgelopen weekend was het dan eindelijk zo ver: tijd voor Into the great wide open op Vlieland! Vanwege positieve verhalen van anderen waren de verwachtingen hoog gespannen, en ik kan niet anders zeggen dan dat het geweldig was. Goede sfeer, leuke mensen en lieve vrienden, heerlijk eten, lekkere wijntjes en koffie en te gekke muziek maakten Into the great wide open het leukste festival dat ik ooit bezocht. Het weer zat niet altijd mee en dat is niet per se leuk als je tent lekt zoals bij Myrna en Tristan het geval was, maar we hebben ons er doorheen geslagen 🙂 Vlieland is ook een heerlijk eiland! Net als op Texel en Terschelling eerder dit jaar heb ik echt meteen een vakantiegevoel als ik er ben.

Hoogtepuntjes waren het optreden van de Zwolse Fakkelbrigade en de performance van de schattige Australische zanger Josef Salvat, die als held onthaald werd zonder zelfs maar een single in Nederland te hebben uitgebracht. One to watch and listen to! Iedereen ging los en de sfeer was sprookjesachtig tijdens zijn optreden, ik krijg weer kippenvel als ik er aan denk. Wat het extra bijzonder maakte was de reactie van Josef zelf: ‘OMG! I’ve never seen anything like this before!’ Hij verwoordde daarmee niet alleen wat hij zelf dacht, maar ook de mening van het hele publiek. Go Josef! Dit filmpje maakte iemand van zijn optreden, check it out!

Vlieland, tot volgend jaar! Meer lezen? Kijk op de site van 3voor12 voor een uitgebreid verslag!

Advertenties

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s