Other happy stuff

VISUAL DIARY | Mijn week

Het gaat goed met mijn blog. Ik kreeg steeds meer lezers, en dat vier ik met weer heel wat leuke artikelen en winacties de komende tijd. Ik wil het allemaal wat professioneler aanpakken: ik ga binnenkort ook een cursus webteksten schrijven volgen! Sommige van mijn artikelen verschijnen nu ook op het online magazine Feel. Waar het soms een beetje bij inschiet is het persoonlijke, terwijl die artikelen vaak leuke reacties teweegbrengen. Toen ik net begon postte ik met behulp van mijn foto’s van Instagram van die week soms een soort dagboek. Het is alweer veel te lang geleden, dus hier gaan we!

Hier loop ik naar mijn werk in Zwolle. Het is je vast wel opgevallen dat etnische printjes (en dan vooral die uit Peru en omstreken) weer helemaal hip zijn. Ik kocht deze sjaal in Bolivia toen ik in Zuid-Amerika rondreisde een paar jaar geleden. Ik was dus al jaren hip zonder me daarvan bewust te zijn 🙂 Aankomende herfst en winter gaat deze heerlijke sjaal me weer vergezellen en me warm houden waar ik ook kom!20130914-095835.jpg

Mijn nieuwe BFF sinds ik in Zwolle werk: de trein. Alhoewel… de laatste weken is de relatie tussen mij en de NS toch wel getroubleerd te noemen. Kortere treinen waardoor ik moet staan zijn niet echt bevordelijk voor mijn bui. Gelukkig stappen de meeste mensen in Amersfoort weer uit zodat ik het laatste half uur alsnog lekker kan zitten met mijn koffie en een boek. Of met mijn telefoon, lekker kwade tweets sturen naar NS 🙂20130914-095939.jpg

Omdat ik vaak laat thuis ben tegenwoordig heb ik niet zo’n zin om uitgebreid te koken. Simpele gerechten zijn vaak net zo lekker of lekkerder! Dit is een pasta met een zelfgemaakte saus van tomaten, ui, en knoflook. Eroverheen veel verse basilicum en geraspte Parmezaanse kaas. Superlekker!20130914-100031.jpg

Vorige week al weer bracht ik met vriendinnetje Sanne op een avond een bezoekje aan IKEA. Even een lekker softijsje eten en mijn voorraad vlierbloesemsiroop aanvullen. Ik kocht ook dit zwarte kleed met witte stippen voor maar € 19,95. Cool toch? Ik wilde al langer een kleed, staat toch net wat gezelliger in de herfst.20130914-100002.jpg

Donderdag had ik een borrel met mijn lieve oud-collega’s. Op de foto: Jorinde, Jaimie en Laurien. Heel gek: een paar maanden geleden werkten we er allemaal nog, en nu is alleen Laurien nog over! Gezellig om even bij te kletsen onder het genot van een wijntje met de meiden en te horen over de nieuwe banen, reizen en roddels.20130914-095851.jpg

Nu ik weer zo vaak in de trein zit heb ik meer tijd om te lezen: dit boek van Paulien Cornelisse is perfect voor in de trein! Heel gek: als ik haar op tv zie vind ik haar soms best irritant, maar om haar stukjes kan ik helemaal dubbel liggen. Sorry medetreinreizigers, bedankt Paulien!

20130914-095922.jpg

Op mijn nieuwe werk worden we op vrijdag altijd verwend met de lunch. Omdat ik 36 uur werk, de ene week vier en de andere week vijf dagen, maak ik dit maar eens in de twee weken mee. Extra genieten dan. Vaak halen we een broodje bij de Subway maar deze week haalde mijn collega kibbeling. Veel kibbeling. Jammie, hier kan ik wel aan wennen!

20130914-095909.jpg

Toen ik gisteravond thuiskwam na een lange treinreis wachtte er thuis een verrassing op me: dit nagellakpakket van Koh kreeg ik cadeau van Elle bij mijn abonnement. Als nagellakjunkie kon ik dat natuurlijk niet weerstaan. Ik kan niet wachten om er straks mijn nagels mee te gaan lakken! Bedankt Elle en Koh!

20130914-102242.jpg

Wat heb jij deze week gedaan? En heb je nog plannen voor het weekend?

Advertenties

8 antwoorden »

  1. Heerlijk zo’n update over DE Sheel leven en zo lekker Nederlands. Misschien moet ik ook eens gaan beginnen met verhalen schrijven over de Rendang die ik hier tussen de middag voorgeschoteld krijg. Welke site gebruik jij Sheel?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s