Food & Body

WIN | Pakket van Tea Moments

Laatst kon je al lezen hoe ik op een feestje van mijn vriendin Kirsten en haar man Ron kennismaakte met Tea Moments. Twee zussen die allebei van thee en gezelligheid houden begonnen samen deze webshop. De eerste borrel waar ik liever thee dronk dan een lekker wijntje! Ik hou altijd wel van een kopje thee maar hield het meestal bij de thee die je in de supermarkt kan kopen. Dat er zulke lekkere thee bestaat: ik had geen idee.

Omdat ik zo enthousiast was over de producten van Tea Moments mag ik van de meiden een heerlijk speciaal samengesteld pakket weggeven met erin de White Champagne Cassis thee (mijn absolute favoriet tot nu toe!), Fresh & Fitness thee met gezonde en enerverende kruiden voor na het sporten, een flesje Fireflye Peach & Green tea, een heerlijke pure chocoladereep van 72% met hazelnoten, en de nieuwste aanwinst in de shop: de Little Miracles White Tea, een organische energiedrank op basis van witte thee. Er zitten ook theezakjes bij, waarin je de thee kunt scheppen zodat je geen thee-ei nodig hebt.

Wil jij dit pakket winnen? Ja toch? Dit moet je doen: laat hieronder weten waarom jij dit pakket ter waarde van € 23 wilt winnen en like de Facebookpagina van SheelaghMairi en TeaMoments. Woensdag 25 september aan het einde van de dag maak ik de winnaar bekend op mijn Facebookpagina. De winnaar trek ik eerlijk via de website random.org. Succes!

Inmiddels is de winnaar bekend: het is Wendy van Wijngaarden. Geniet van het pakket Wendy!

Team Moments

24 antwoorden »

 1. Waauw mooi pakket zeg! Lekker op de bank met een kop thee en chocolade, mmmm, goed boek erbij of een heerlijke romcom en mijn dag kan niet meer stuk!

 2. Ik ben echt gek op thee dus ik maak graag kans op dit heerlijke thee pakket !! & Er kan nooit genoeg chocolade in mijn leven zijn !! 🙂 Dit pakket is meer dan welkom tijdens deze herfstachtige dagen .

 3. Als zwangere vrouw verdien ik eigenlijk regelmatig een relax momentje, maar heb daar nu nauwelijks tijd voor. Straks in mijn verlof hoop ik dat wel te hebben en komt een theepakket super van pas!!

 4. ik wil dit pakket heel graag winnen omdat ik helemaal gek ben van thee. eerste dat ik ’s morgens doe is een kopje thee drinken en voor het slapen gaan moet ik nog altijd een kopje hebben omtot rust te komen. ook overdag is thee mijn enige warme drank. het pakket zou dus bij mij zeeeeer welkom zijn (sorry, maar kan facebook niet liken. ben één van de weinige mensen die geen facebookaccount heb. Ik hoop dat ik toch een kans maak)

 5. Oh ja! Die tea party leek me ook al geweldig! Ik ben dol op thee, servies en chocolade, heb net op de website gesnuffeld en ik ga dan ook zeker bestellen! Heel leuk en veel succes! 🙂

 6. Nou je maakt me wel nieuwsgierig naar deze thee. Ik kan me namelijk niet voorstellen dat je op een borrel (!) liever thee dan wijn drinkt haha. Dat wil ik zelf ook wel eens meemaken (zegt een echte winelover :-))

 7. Wat een ontzettend leuke actie ♡ en jaaaa ik ben een ware thee fan! Het blijft alleen bij vrij ‘normale’ thee van Pickwick, Lipton, Simon Levelt en Kusmi tea. Zou heel leuk zijn om TeaMoments te kunnen proberen, mijn interesse is gewekt ^_^ ! Ik vind de verpakking erg hip en ben vooral zeer benieuwd naar het flesje Fireflye Peach & Green tea.

 8. Jaaa, ik wil ook graag kans maken, wat een leuk pakket! De perfecte manier om de donkere herfstdagen door te komen. En ben ook nog eens erg verkouden aan het worden, dan is lekkere thee de ideale remedie.

 9. Ik wil het pakket heel graag winnen, ik zie mezelf al ontspannen zitten met een heerlijk kopje thee. Zeker naar jouw verhalen over deze thee. Sheel jij bent dan ook bij deze uitgenodigd op de thee 😉

 10. Ik doe zeker weten mee!
  ik zou supergraag dit pakket willen winnen omdat ik een enorme theeleut ben! Ook begint het herfst/winter seizoen er aan te komen en zit ik het allerliefst op de bank met een boek en een lekker warm kop thee!
  Heb beide facebook pagina’s geliked onder de naam zoë louwerse

 11. Met een baby’tje van elf weken kan ik wel wat ontspanning gebruiken… Ga ik t weekend in met het vooruitzicht van een ontspannen Tea Moment? Hope so!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s