Fashion & zo

FASHION | Pink coat

Pastel, romantiek, en warmte. Een heerlijk combinatie voor de gure winter die er toch echt weer aan komt. Veel gezien op de catwalks van de winteredieties van de international fashion weeks: de roze winterjas.
Een paar jaar geleden had ik een parka-achtige roze jas: stoer maar toch schattig door de kleur. De roze jas dit jaar is vooral lief, wollig en zacht. Wel vaak met een groot silhouet. Van Rochas, Carven, Jill Sander en Céline tot nu ook Topshop en Primark: bijna ieder label heeft er wel een in de collectie. Misschien niet ideaal voor een dagje banjeren door een modderig bos of fietsen door de regen maar dat hoeft ook niet altijd. Ik ben fan, jij? Wat is jouw favoriet?

Doe je trouwens al mee met de winactie van deze week? Je maakt kans op een heerlijk thee-verwenpakket!


Foto’s Pinterest

Advertenties

4 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s