Other happy stuff

BUDGET BUY | Make-upbakje

Dit bakje, bedoeld om je make-up in te bewaren, kocht ik voor € 1,42 bij de Action. Topdeal, toch? Uiteraard past niet al mijn make-up er in, alleen voor mijn nagellak al heb ik een enorm uitpuilende schoenendoos. Maar ik vind ‘m wel echt super handig om de dingen in te zetten die ik het vaakst gebruik. Zo hoef ik niet iedere morgen in mijn make-uptas te graaien maar kan ik meteen pakken wat ik nodig heb.

20130914-104639.jpg

Benieuwd naar wat mijn favoriete beautyproducten van het moment zijn? Het luchtje dat ik gebruik is Eau Lola van Marc Jacobs. Al doe ik af en toe ook stiekem Coolwater van Jan op 🙂 De mascara die ik momenteel gebruik is van Essence (ja, dat goedkope merk bij Kruidvat), hij kostte maar een paar euro maar bevalt me echt super! De wonderpen van Herome is echt een aanrader, vooral als je net als ik veel nagellak op hebt: je nagels beschadigen dan nogal, maar als je af en toe deze pen gebruikt is het al stukken beter. Je nagels glimmern als nooit te voren. Mijn foundation is Dior Skin Nude. Geweldig, al draag ik ‘m niet heel vaak. Het proefmonstertje is een donkerdere kleur die ik in de zomer als ik bruin ben gebruik. Verder zweer ik bij de concealer van de HEMA, al heb ik gehoord dat die van Etos ook heel goed is. Iemand ervaringen mee? Qua lippenstift gebruik ik vooral de Maybelline 14 hr in de kleur Stay with me coral. Een matte lipstick die perfect blijft zitten, al is het dan geen 14 uur. Ik heb ook een 24 hr lipstick van Maybelline, en die blijft ECHT lang zitten. na 12 uur moet ik mijn lippen goed schrobben om het er af te krijgen. Wel oppassen dat je ‘m goed aanbrengt want je krijgt het er echt moeilijk af! Daarna doe ik dan lekker mijn lippenbalsem van Rituals op.

Hoe bewaar jij je make-up? En wat zijn jouw favoriete producten?

PS Doe je al mee aan de winactie van deze week? Je kunt een heerlijk thee-verwenpakket winnen!

2 antwoorden »

  1. Leuk en handig zo’n bakje! Misschien dat er net mijn everday stuff in past, ik zit te denken om een nieuwe kast te kopen, het gaat niet meer passen bij mij. Die concealer van de Etos is inderdaad prima voor een budgetvariant trouwens, ik heb hem zelf ook.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s