Fashion & zo

FASHION | Army style pants

Ik schreef het laatst al: camouflage is het helemaal deze herfst en winter! We zagen het veelvuldig op de catwalk en ook stijliconen als Cara Delevigne kun je uittekenen in een armyprintje (hier op de foto ook nog gecombineerd met tartan, die andere stoere trend deze winter). Eigenlijk is de trend nog wat breder dan alleen camouflage: de hele army en navy look is hot en happening.

Leuke trend, maar heb je geen zin om er voor je gevoel als een soldaat bij te lopen?  Kies dan voor een iets subtielere look en ga bijvoorbeeld voor één stoer kledingstuk in armygroen, of als de navytrend meer je ding is: navyblauw. Ik hou best van een printje maar geef mezelf nog wat tijd om aan camouflageprints te wennen.

Ik heb al een blazer in navyblauw met gouden knopen, en ook nog een gave zwarte winterjas met goudkleurige knopen en stiksel van alweer 2 winters geleden. Die ga ik gewoon weer dragen dit jaar. Navy: check!

Nu ben ik nog op zoek naar een stoere broek in de army look die ik voor het weekend stoer kan combineren, maar die ik ook naar mijn werk aankan met een jasje, blouse en nette pumps. Op de webshop van ESPRIT kwam ik deze exemplaren tegen. Ze hebben sowieso mooie broeken, waaronder skinny’s in alle kleuren van de regenboog (zoals okergeel, ook weer een trend dit seizoen).

leerlook                                 army

De groene skinny in leerlook vind ik echt heel cool. Gaaf met mijn cut-out boots en een t-shirt of jeansshirt, maar ook zoals hierboven op de foto met zwarte pumps en een blouse. De tie-dye achtige broek vind ik ook leuk, stoer maar ook prima voor wat netter. Deze zou ik dragen met mijn zwarte blazer met gouden studs (zoals hier) en zwarte cowboylaarzen.

Wat vind jij van de army-trend en van deze broeken? Ga je voor full camouflage of voor een iets subtielere look zoals met deze broeken? 

Advertenties

5 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s