Fashion & zo

OUTFIT | Flower sweater

Ik ben echt superblij met deze gewatteerde trui van Mango. Ik zag ‘m hangen tijdens een shopsessie met vriendinnetje Sanne en was meteen verkocht. Hij heeft een romantisch printje en is heerlijk warm. Ik vind de hals mooi, en het feit dat hij asymmetrisch is. Hier combineer ik ‘m met grijze skinny jeans van Primark, pumps van Manfield Black Label en mijn zwarte leren tas met studs van Pieces.

Wat vind jij van mijn look?

Sheelagh

IMG_0082

IMG_0066

Volg je me al op Facebook?

3 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s