Fashion & zo

ART | Call of the mall

Kunst en shoppen gaan goed samen.

Huh? Ja, echt! In Hoog Catharijne vind je tot en met vandaag de expositie Call of the Mall. Niks te doen op deze regenachtige zondag? Ga dan lekker shoppen in Hoog Catharijne en pik meteen de laatste dag mee. Op het centrale pleintje bij de Invito (vlakbij de bioscoop) kun je meer informatie en een plattegrondje krijgen. Mijn favorieten: de ‘touwfontein’ en het saaie gebouwtje bij de Mediamarkt waarvan je aan de buitenkant denkt dat er niks te zien is, tot je binnen komt en verrast wordt door een kleurexplosie in 3D( zie de foto’s). En de reuzentheepot buiten op het dak! Ik word er blij van. Erg gaaf!

Foto Theepot: destadutrecht.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s