Reizen

5 dingen die je gewoon moet doen in Jordanië

Het wordt weer herfst! Ik droom al weer van verre warme oorden. En dat komt mooi uit, want eind oktober staat er met mijn vriendinnen een trip naar Jordanië op het programma. We vieren dan dat we elkaar tien jaar kennen (sinds het begin van onze studententijd… we worden oud!). Ik heb zin in, er is zoveel te zien en te doen! Floaten in de Dode Zee en genieten van een spabehandeling, een tocht op kamelen door de woestijn in Wadi Rum en slapen bij de bedoeïenen onder de meest fantastisch sterrenhemel, duiken in de Rode Zee, de hoofdstad Ammam bekijken, een bezoekje brengen aan de rotsstad Petra… het zijn slechts een paar dingen die me te wachten staan. Zeg nou zelf: dit ziet er geweldig uit, toch?

Foto’s: Pinterest

Volg me op Facebook

Advertenties

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s