Fashion & zo

FASHION | Kokerrok en zebratrui

Promiss kende ik vooral omdat mijn moeder er regelmatig komt… Al zei vriendinnetje Fried toen we het er over hadden dat zij er ook af en toe shopt voor haar werk; ze hebben er dan ook prima business wear. Ik ging het zelf eens bekijken. Ik bracht een bezoekje aan de webshop en slaagde er met deze zwarte kokerrok. Perfect voor naar mijn werk met een panty, pumps en een jasje (daar hebben ze er ook genoeg van) of blouse! Maar ook leuk te combineren op een meer casual manier zoals hier met mijn stoere nieuwe trui van H&M met print, felgekleurde clutch van Primark en mijn cut-out boots.

IMG_0056

IMG_0051

Buiten de rok zocht ik ook nog een blauw kanten top uit. Leuk met een short zoals hieronder (al is die tijd inmiddels helaas wel voorbij) maar ook goed netjes te stylen. Neem eens kijkje op de webshop, ze hebben ook leuke broeken, en heerlijk warme vesten en truien. Een heerlijk grijs wollig openvallend vest staat nog op mijn wishlist. Wat vind je van mijn looks? Shop jij wel eens bij Promiss? Ik ga er zeker vaker binnenlopen!

IMG_0018

 

Disclaimer: deze blog werd mede mogelijk gemaakt door Promiss

Advertenties

5 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s