Fashion & zo

WISHLIST | Fjällraven Känken

Deze keer geen onbetaalbare schoenen of tas, maar een good old rugzak. Over zes weken vertrek ik naar Jordanië voor een heerlijke avontuurlijke vakantie met mijn vriendinnen en daar kan ik nog best een hippe rugzak bij gebruiken, aangezien Jan de mijne ingepikt heeft en eigenlijk iedere dag gebruikt. De Fjällraven Känken rugtas had ik al eerder op het oog, en de laatste tijd zie ik ‘m steeds vaker voorbijkomen in allerlei kleuren. De roze is mijn favoriet. Al vind ik de knalgele ook super. Of de groene… Er is ook een miniversie, en zelfs eentje met een special vak voor je laptop. Awesome! Wat vind jij van deze rugzak? Hot or not?

groengeelpeach pink

Advertenties

9 antwoorden »

  1. Jaaa, superfijn! Het is al jaren mijn lievelingsrugzak – ik heb zelfs mijn eerste opnieuw gekocht (of ja, gekregen) omdat die ondertussen zo lelijk verkleurd was dat ik een nieuwe wilde. Oh: niet dat ze snel verkleuren hoor; dit was na 3 jaar en toch redelijk wat wasbeurten en regen, enzo. Zeker een aanrader dus!

  2. Deze rugzakken kom ik hier in Hamburg echt de hele tijd tegen. Moet eerlijk zeggen dat ik er niet heel erg gecharmeerd van ben, maar moet ze nog van dichtbij bestuderen. Heeft iemand plaatjes van de binnenkant? Zijn er handige vakjes enzo? (ik heb een vakjesobsessie bij tassen ;))

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s